Please choose your preferred language

English Afrikaans

Privatlivspolitik

Hos Esse Danmark prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Esse Danmarks måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

Esse Danmark er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig. Du finder vores kontaktoplysninger her:

Esse Danmark
Ellekærvej 7
3660 Stenløse

Tlf. +45 20250750
CVR. Nr. 30751876
Mail: info@esseskinecare.dk

Hvad bruges dine oplysninger til, og på hvilket grundlag behandler vi dem?

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:

– Levering af aftalte ydelser/varer/services

– Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester

– Individuel markedsføring og målretning af skræddersyede tilbud og ydelser som er relevante for dig som kunde

– Når du besøger www.esseskincare.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden for at optimere brugeroplevelsen og www.esseskincare.dk’s funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Facebook og Google. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, brugeroplevelsen, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

– Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og dit handselsmønster på vores hjemmeside til brug af personalisering af nyheder, tips og tilbud. Vi sender ca. 2-4 nyhedsbreve om året og du kan altid afmelde ved at klikke på linket nederst i mailen eller ved at skrive en mail til info@esseskincare.dk.

– Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b vedrørende opfyldelse af en kontrakt, litra c vedrørende overholdelse af retlige forpligtelser, såsom opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven og litra f vedrørende forfølgelse af legitime interesser, der indebærer løbende forbedring af produkter, services og shopping-oplevelser samt registrering af dine præferencer mv. for at målrette vores tilbudskampagner og annoncer til dig med henblik på forbedring af din brugeroplevelse. Derudover behandler vi dine personoplysninger i henhold til EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a, når du har givet dit udtrykkelige samtykke som læser af vores nyhedsbreve eller som kunde i webshoppen.

– Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig, hvis vi skal levere produkter til dig, som du har handlet i vores webshop. Vi kan ikke tilbyde dig vores produkter medmindre, at du oplyser os om de påkrævede oplysninger.

Hvem deler vi dine oplysninger med?

Esse Danmark benytter databehandlere, herunder udbydere af software, webhosting, sociale og professionelle backups, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive behandlet af tredjeparter efter instruks fra Esse Danmark. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til, og på baggrund af de databehandleraftaler, der er indgået mellem Esse Danmark og databehandleren. Vi forpligter alle databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt og efter gældende lovgivning.

Vi deler oplysninger om dig med:

– Vores leverandører af IT-services (databehandlere)

– Personale som varetager forsendelse af webshoppakker

– Eksterne revisorer

– Facebook og Google med henblik på online annoncering

– Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov

Hvornår overfører vi persondata til lande uden for EU/EEA?

Nogle af disse databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Kopi af Google LLC’s certificering kan findes her

Kopi af Facebook Inc.’s certificering kan findes her

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi gemmer dine oplysninger i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som transaktionen vedrører som følge af Bogføringsloven.

Indsigt, berigtigelse eller sletning af personoplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Du har i visse tilfælde også ret til at dataportabilitet, hvilket vil sige, at du modtager dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format samt ret til at få disse oplysninger overført til en anden ansvarlig.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Henvendelse om indsigtsret, indsigelse, tilbagekaldelse af samtykke, anmodning om rettelse eller sletning kan ske til info@esseskincare.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på info@esseskincare.dk eller telefon +45 20250750. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen.

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle